VAN / ERCİŞ - Erciş Güzel Sanatlar Lisesi

Etiket Sonuçları: erciş güzel sanatlar lisesi gsl

Ağu

EK YERLEŞTİRME SÜRECİ BAŞLADI. Ek yerleştirme sürecinde sadece yetenek sınavından 50 ve üzeri puan alan öğrenciler yaralanabilir sınavdan başarısız olan öğrenciler ya da sınava girememiş olan öğrenciler şanslarını Eylül ve Ekim aylarında  deneyebilirler. Eylül ve Ekim aylarında da boş kalan kontenjanlar için aynı usulle sınav yapılacaktır ve yine bu sınavlara Eylül ve Ekim aylarında e-okul sistemi üzerinden başvurular yapılacaktır

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ ve ATATÜRK HAFTASI   Erciş Güzel Sanatlar Lisesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan program dahilinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü Dolayısıyla  anma programı gerçekleştirdik. Çeşitli sunum ve konuşmaların yapıldığı programda öğrencilerimizin çoğunluğunun yer aldığı etkinlikler yapıldı.. bu vesileyle, Biz de, 18 Mart Çanakkale Zaferini kutluyor şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz...

Kas

Okulumuzun soyal medya hesaplarına ait bilgiler: